Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πιο ανοιχτές στο... βρώμικο σεξ οι γυναίκες




  Πιο ανοιχτές από τους άντρες είναι οι γυναίκες στο σεξ, ακόμα κι όταν αυτό είναι πιο...βρώμικο. Σύμφωνα με την έρευνα του πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας, οι γυναίκες δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα σωματικά υγρά και τον ιδρώτα το σεξ όσο οι άντρες.

  «Η έρευνα μας έδειξε πως οι γυναίκες που είναι πιο ενεργά σεξουαλικές δεν δηλώνουν άρνηση στο να κάνουν ακόμη και αηδιαστικά ή ταμπού πράγματα στο κρεβάτι», δήλωσε η Charmaine Borg, ψυχοερευνήτρια του Πανεπιστημίου.

  Στην έρευνα πήρε μέρος ένας μικρός αριθμός γυναικών για τις οποίες αποδείχθηκε ότι η σεξουαλική τους διέγερση, ακόμα και σε αυτές με μηδενική σεξουαλική ζωή, μείωνε το συναίσθημα αηδίας για διάφορα πράγματα. «Ο κόσμος έχει μια λέξη γι' αυτό: ''ανοιχτόμυαλος''. Εμείς πιστεύουμε ότι όλα πηγάζουν από κάπου, στη προκειμένη περίπτωση, τη σεξουαλική διέγερση».



Πηγή : http://barides.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.