Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυάλινη τσουλήθρα 304 μέτρα πάνω από το έδαφος ακατάλληλη για υψοφοβικούς στο Λος Άντζελες

  Μια γυάλινη τσουλήθρα για τολμηρούς, σε ύψος 304 μέτρων από το έδαφος, τέθηκε στη διάθεση των επισκεπτών του πύργου «U.S. Bank Tower», στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,αναφέρει το BBC.


  Η τσουλήθρα βρίσκεται μεταξύ του 69ου και του 70ου ορόφου του κτηρίου (συνολικά 72 ορόφων), το οποίο ανακαινίζεται τους τελευταίους μήνες.

  Για να κατέβεις ωστόσο την τσουλήθρα δεν είναι δωρεάν. Το εισιτήριο είναι ολίγον αλμυρό καθώς κοστίζει 25 δολάρια.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί δεν είναι όλοι ικανοί να έχουν κατοικίδιο

  Ένα αδέσποτο σκυλί περπατάει στους δρόμους του Ψυχικού. Έχει να φάει δύο ημέρες, κρυώνει αλλά δεν το βάζει κάτω. Κάθε φορά που περνάει κάποιος περαστικός, κουνάει χαρωπά την ουρά του, λίγο από συνήθεια και λίγο από αγνή χαρά που είναι ακόμα ζωντανό για να ελπίζει σε ένα κλεμμένο χάδι. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά ελάχιστες μέρες από τότε που ένα αγριεμένο μπλε αυτοκίνητο κόντεψε να περάσει από πάνω του. Τη γλίτωσε φθηνά, με μερικές γρατζουνιές κι ένα ελαττωματικό πόδι.

Γυναίκες οδηγοί...

* ( Γυναίκες οδηγοί ....είναι μια μεγάλη συζήτηση που στο τέλος δεν θα βγάλουμε άκρη, έχω δει γυναίκες την ώρα που οδηγούν να ασχολούνται με ένα σωρό άλλες δραστηριότητες εκτός της οδήγησης .....τώρα όμως είδα και το κορυφαίο ....διαβάστε παρακάτω )

Δεν θα χρειαστεί να δώσει ποτέ ξανά ούτε ένα δολάριο στη γυναίκα του ( Vid )

 Ουδείς μπορεί να γνωρίζει πόσο ταλαιπωρημένος μπορεί να ήταν ο συγκεκριμένος Αυστραλός από τη σύζυγό του ώστε να συνομωτήσει το σύμπαν για λογαριασμό του και να τον απαλλάξει δια παντός από τις απαιτήσεις της συμβίας του! Και μάλιστα με τον πιο πρωτότυπο, πιο αναπάντεχο τρόπο.