Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kahili Blundell: Αυτή είναι η πιο καυτή Αυστραλέζα

 Μπαίνοντας ολοένα και πιο γοργά στο καλοκαίρι, καλό είναι να χαζεύουμε λάγνες γυναικείες σιλουέτες που μας... χαζεύουν! Ο λόγος απλός: τις βλέπουμε εδώ στο Mensguide.gr, κάνουμε "σενάρια" στο μυαλό μας και βγαίνουμε στη γύρα "ετοιμοπόλεμοι" για τα δέοντα! Κοινώς, οι σέξι φωτογραφίες της Kahili Blundell, της πιτσιρίκας με το τριζάτο κορμί, είναι εδώ για να μας φτιάξουν χαρακτήρα. Και, σε περιπτώσεις, να μας κάνουν να μην ξεχνάμε να στοχεύουμε "ψηλά".

 Στη χώρα που αποκαλούν "Down Under", τα κορίτσια είναι ψηλά, πανέμορφα, ηλιοκαμένα, κατά γενική ομολογία ξανθομάλλικα με γαλάζια μάτια, διατηρούν καλοσχηματισμένες αναλογίες και δεν ντρέπονται να τις προμοτάρουν επιδεικτικά γυμνές στις παραλίες τους που είναι το δεύτερο σπίτι τους, όσο πιο συχνά μπορούν.
 Μια τέτοια περίπτωση είναι και η 23χρονη Kahili Blundell, η οποία, με ατού της την απίστευτη σταρένια επιδερμίδα της, που ντρέπεται ακόμη και το αλάτι της θάλασσας να κάτσει πάνω του, αλλά και τα πιο "γυναικεία" προσόντα της, μπούστο, οπίσθια, σαρκώδη χείλη και βλέμμα που σου κόβει τα πόδια από λαγνεία, έχει καταφέρει να ανακηρυχτεί στην Αυστραλία ως το "Κορυφαίο μοντέλο για μαγιό".
 Με μόλις 3 χρόνια μοντελικής σταδιοδρομίας και ένα απίστευτο χαμόγελο (δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε) που ανοίγει εύκολα "πόρτες" που θα της αποφέρουν δόξα και λεφτά, η Kahili ετοιμάζεται σιγά σιγά να κάνει απόβαση στην Αμερική, για δουλειές λιγότερο ή -θα ήθελε- περισσότερο ντυμένες. Μόνη εξαίρεση -ως προς τα λιγότερα ρούχα- φυσικά το σόου της Victoria's Secret. Oι "άγγελοι" με τα αδιανόητα προκλητικά εσώρουχα, έχουν άλλο επίπεδο.
 Η Kahili Blundell είναι νικήτρια στην Αυστραλία. Θα είναι σίγουρα "νικήτρια" και στην Αμερική. Γιατί, όπως λένε και στα μέρη της, "once a winner, always a winner". Ειδικά με τέτοια κορμοστασιά...





Πηγή :  http://www.mensguide.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.