Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από σεμνή....γυμνή

  Δεν θέλει και πολύ για να σου κάνει στριπτίζ. Περιμένει από σένα τη σωστή λέξη και τη σωστή κίνηση για να νιώσει άνετα.


  Απογείωσε την ερωτική σου ζωή όχι με το να παίρνεις μπλε χαπάκια, αλλά βάζοντας σε λειτουργία το σημαντικότερο όπλο: τη γλώσσα σου. Αν ρίξεις σωστά τις βολές σου, θα αισθανθεί τόσο άνετα που θα θέλει να πετάξει από πάνω της κάθε ίχνος υφάσματος. «Οταν μια γυναίκα συμφιλιωθεί με το σώμα της, είναι έτοιμη να σου κάνει το καλύτερο σεξ», υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου «Sex Matters for Women», Dennis P. Surgue. Να, λοιπόν, πώς θα πετύχεις το σκοπό σου. Σου δείχνουμε το δρόμο. Ακολούθησέ τον  = Το κρεβάτι. 

1.ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 
Πλέξε το εγκώμιό της και καλά και συχνά. «Δώσ' της να καταλάβει ότι τη βρίσκεις πολύ ελκυστική, αλλά δείξ' το με τέτοιον τρόπο, που το μόνο που θα μπορεί να κάνει, θα είναι να σε πιστέψει», συμβουλεύει ο Surgue. Αφησέ τη να σε πιάσει να την κοιτάς και πες της ότι είναι σέξι ακόμα και όταν γυρίζει κουρασμένη από τη δουλειά ή όταν ξυπνάει το πρωί (και μαζί και η ζούγκλα: τα μαλλιά της). 

2.ΓΙΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ 
  Το να της πεις ότι είναι κούκλα δεν αρκεί. Αυτό που θέλει είναι να ακούσει τους λόγους που το λες αυτό. Θέλει να ακούσει για τον απαλό της λαιμό, το ερεθιστικά ωραίο ντεκολτέ της, το θηλυκό περπάτημά της. «Το αγόρι μου δεν σταματά να μου λέει για το πόσο ωραία είναι διάφορα σημεία του σώματός μου. Μιλάει ακόμα και για το στομάχι μου», λέει η Στεφανία, 30 ετών. «Το ενδεχόμενο να νιώσω -έστω και λίγο- ανασφαλής, δεν παίζει. Πώς να γίνει, άλλωστε, όταν και το παραμικρό σημείο μου είναι γι' αυτόν τόσο σούπερ;». 

3.ΦΤΙΑΞΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 
  Στην κρεβατοκάμαρα οι γυναίκες θέλουν να αναπαραστήσουν τις γλυκανάλατες ερωτικές σκηνές από το «Notting Hill», ενώ το πιο hardcore που μπορούν να σκεφτούν είναι το «Βασικό Ενστικτο» - άντε κι ένα δονητή που θα περιμένει κάτω από το μαξιλάρι, για το τσακίρ κέφι. Οπότε, τι χρειάζεσαι;  Μα, φυσικά, λάμπες των 15-25 watt, αρωματικά κεριά κι αιθέρια έλαια. Για κόκκινους φωτισμούς και S/M διακόσμηση, ούτε λόγος. 

4.ΓΙΝΕ ΑΠΑΛΟΣ 
  Χαλάρωσε, μεγάλε, δεν εννοούμε να γίνεις αυτό που χαριτωμένα αποκαλούν όλα τα κοριτσάκια «γλυκούλης». Μιλάμε για το σπίτι σου. Ενα καθαρά εργένικο σπίτι, με σκληρές επιφάνειες, δερμάτινους μαύρους καναπέδες και πίνακες αφηρημένης τέχνης τεραστίων διαστάσεων, δεν θα της βγάλει ερωτισμό - πόσο μάλλον τα ρούχα της. «Τα πάντα πρέπει να είναι απαλά», λέει ο Sivon Reznikoff, συγγραφέας του «Sensuous Space». «Απαλά μαξιλάρια, απαλή μουσική και απαλά σεντόνια». Προσοχή, όμως, μην το παρακάνεις κι εκτός από απαλός γίνεις και μαλακός.


Πηγή : http://www.menshealth.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.