Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

HAPPY END ΣΤΟ ΧΑΝΓΚΟΒΕΡ



Κάνε τις σωστές κινήσεις για να μη γίνει ταινία η κραιπάλη μιας νύχτας.


  • Νερό

  Το νερό είναι απαραίτητο μετά από κάθε κατάχρηση με αλκοόλ. Όπως θα έχεις καταλάβει από τις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα, το αλκοόλ είναι διουρητικό και μπορεί να σου προκαλέσει αφυδάτωση. «Γι’ αυτό πριν κοιμηθείς, πιες δυο τρία ποτήρια νερό» λέει ο Daniel K. Hall-Flavin, ειδικός στους εθισμούς στη Mayo Clinic. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βγεις, πίνε ένα ποτήρι νερό για κάθε μπύρα που παραγγέλνεις. Έτσι θα αναπληρώνεις τα υγρά που χάνεις.

  • Φρυγανιές 

  «Δεν υπάρχει τροφή που να περιορίζει το ανακάτεμα στο στομάχι σου, αλλά οι υδατάνθρακες στις φρυγανιές βοηθούν τα επίπεδα σακχάρου να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα το επόμενο πρωί». Συνήθως όταν τα επίπεδα σακχάρου πέφτουν απότομα, το συκώτι σου αντιδρά παράγοντας περισσότερη γλυκόζη, αφού χρησιμοποιεί τα αποθέματα των υδατανθράκων. Αν όμως έχεις πιει πολύ, το συκώτι σου είναι απασχολημένο μεταβολίζοντας το αλκοόλ. Έτσι τα επίπεδα σακχάρου παραμένουν χαμηλά, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι εξαντλημένος.

  • Γυμναστική

  Ένα ποτήρι μπύρα, κρασί ή ουίσκι μεταβολίζεται από το σώμα σου μέσα σε μία ώρα, γι’ αυτό όσο κι αν ιδρώσεις, δεν θα δεις συγκλονιστικά αποτελέσματα. Το μυστικό της γρήγορης ανάκαμψης βρίσκεται στην έκκριση ενδορφίνης (προκαλείται από την άσκηση), η οποία ανεβάζει τη διάθεσή σου. Πίνε νερό στα διαλείμματα των ασκήσεων, ώστε να μην αφυδατωθείς ακόμα περισσότερο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Ηλεκτρονικά παιχνίδια τότε και τώρα

  Πηγή : http://kazani.gr