Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υγρά όνειρα

Υγρα ονειρα



 Σου έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσεις ένα πρωί και να βρεις έναν υγρό λεκέ στο εσώρουχο ή τη πιτζάμα σου; Αρχικά μπορεί να νομίζεις ότι… κατουρήθηκες. Αλλά αν περνάς ή αν έχεις ήδη περάσει την εφηβεία, το πιθανότερο είναι ότι είδες ένα υγρό όνειρο. Οι γιατροί αποκαλούν τα υγρά όνειρα “νυκτερινές εκκρίσεις” και πιθανότατα αναρωτιέσαι για τι ακριβώς μιλάμε, τι είναι τα υγρά όνειρα και γιατί τα βλέπεις. Ιδού ορισμένα ερωτήματα που πολλοί έφηβοι έχουν γύρω απ’ αυτά:

  •  Τι είναι τα υγρά όνειρα; Υγρό όνειρο είναι όταν εκσπερματώνεις, ενώ κοιμάσαι. Συνήθως μιλάμε για όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο τα οποία μπορεί να μη θυμάσαι καν όταν ξυπνήσεις. Και δεν χρειάζεται να αυνανιστείς, σε ένα υγρό όνειρο. Μπορείς να εκσπερματώσεις χωρίς να αγγίξεις καθόλου το πέος σου.

  •  Τι τα προκαλεί; Όταν μπαίνεις στην εφηβεία, το σώμα σου αρχίζει να παράγει τεστοστερόνη. Από τη στιγμή που την παράγει, μπορεί να εκκρίνει σπέρμα, που σημαίνει ότι αν κάνεις sex, μπορείς να αφήσεις ένα κορίτσι έγκυο. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας θα αρχίσεις να έχεις στύσεις σε διαφορετικές στιγμές μέσα στη μέρα – στο σχολείο, όταν βλέπεις τηλεόραση, στο ντους. Ακόμα και όταν κοιμάσαι. Το σπέρμα αυξάνεται μέσα στο σώμα σου και ένας τρόπος που απελευθερώνεται, είναι με ένα υγρό όνειρο.

  •  Βλέπω συχνά υγρά όνειρα. Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Τα υγρά όνειρα αποτελούν φυσιολογικό κομμάτι της ενηλικίωσης και δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να τα σταματήσεις. Ακόμα κι αν βλέπεις πολλά, δεν σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Κάποια αγόρια βλέπουν υγρά όνειρα μερικές φορές την εβδομάδα, άλλα μπορεί να δουν μόνο ένα ή δυο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να απελευθερώνεις σπέρμα με το να αυνανίζεσαι ή να κάνεις sex, μπορεί να έχεις λιγότερα.

  • Βλέπουν όλοι υγρά όνειρα; Πρέπει να έχεις φτάσει στην εφηβεία και οι όρχεις σου να μπορούν να παράγουν σπέρμα για να έχεις υγρά όνειρα. Και τότε, στην εφηβεία, είναι πολύ συχνά.

  •  Τα κορίτσια βλέπουν υγρά όνειρα; Παρότι τα κορίτσια δεν μπορούν να εκσπερματώσουν, μπορούν να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια ενός ονείρου. Δεν έχουν όμως τόσο συχνά τέτοια όνειρα, όσο τα αγόρια. 
  •  Τι πρέπει να κάνω αν έχω ένα υγρό όνειρο; Όταν ξυπνήσεις, πλύνε το πέος και τους όρχεις σου με σαπούνι και νερό. Αν νιώθεις ενοχές ή δεν νιώθεις άνετα με τα υγρά σου όνειρα ή με κάποιο συγκεκριμένο υγρό όνειρο που είδες, μίλησε σε κάποιον: έναν γιατρό, γονιό, κάποιον ενήλικα που να εμπιστεύεσαι.
Πηγή : http://www.sexipedia.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.