Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το μενού που θα τη στείλει στο κρεβάτι και θα απογειώσει το σεξ ...



  Κλείνεις τα μάτια σου και ονειρεύεσαι την καλή σου ξαπλωμένη α λα Kιμ Μπάσιντζερ. Γύρω της έχει φρούτα και δίσκους με γνωστά αφροδισιακά: στρείδια, χαβιάρι, αβοκάντο, τζίνσενγκ. Πάτα pause. «Κάποιες τροφές έχουν συνδεθεί με πρόκληση σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο». Αυτό υποστηρίζει ο Barry Swanson, Ph.D., καθηγητής διατροφολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, ακολουθήστε το μενού του MH και απολαύστε το πιο γευστικό σεξ της ζωής σας. 

  • Πρώτο στάδιο
 

Ποτό: Ενα ποτήρι κόκκινο κρασί
Γιατί; Η φλούδα των κόκκινων σταφυλιών περιλαμβάνει το αντιοξειδωτικό ρεσβερατρόλη, που είναι άκρως αφροδισιακό. Πρόκειται για ουσία που, σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου Northwestern, προκαλεί αύξηση των οιστρογόνων κι έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ολη αυτή η υγρασία στο κρεβάτι σας το βράδυ δεν θα οφείλεται μόνο στη δεξιοτεχνία σου αλλά και στο ποτό που άνοιξε το γεύμα σας. 
Ορεκτικό: Γαρίδες Κοκτέιλ
Γιατί; Η μεγάλη περιεκτικότητά τους σε ψευδάργυρο κάνει το σπέρμα σου πυκνότερο κι ευθύνεται για τους εκρηκτικούς οργασμούς και των δυο σας. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας του επιστημονικού περιοδικού Fertility and Sterility. Οταν αρχίσει να χαμογελάει, μη σκεφτείς ότι την έπιασε το κρασί. Η ευφορία δημιουργείται από ένα αμινοξύ της γαρίδας, που συνδέεται με την παραγωγή σεροτονίνης και τη μείωση του άγχους.
  • Δεύτερο στάδιο
 
Κυρίως πιάτο: Φιλέτο μινιόν με πιπέρι (170 γραμμ.)
Γιατί; Ενα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες δίνει ενέργεια. Αμεσα παράγονται από τον οργανισμό ορμόνες (ντοπαμίνη και νορεπινεφρίνη) που προκαλούν ζωντάνια και διέγερση. Οπωσδήποτε θα θέλετε να εκτονωθείτε μετά.
Συνοδευτικό: Ψητές γλυκοπατάτες
Γιατί; Θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις αν έχεις άγχος για τις αποδόσεις σου αργότερα. Ο λόγος είναι η μεγάλη περιεκτικότητά τους σε κάλιο. Πρόσεξε μόνο μη ρίξεις πολύ αλάτι. Η Swanson λέει ότι το νάτριο αποτελεί παράγοντα εξουδετέρωσης του καλίου.
Συνοδευτικό: Σαλάτα σπανάκι
Γιατί; Το σπανάκι διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στο μαγνήσιο που περιέχει. Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν ότι συμβάλλει στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, πράγμα που θα κάνει τη στύση σου πιο σκληρή. 
  • Τρίτο στάδιο 


Γλυκό: Φρέσκα βατόμουρα με dressing μαύρης σοκολάτας
Γιατί; Αν βαρύνεις από το φαγητό και νιώσεις νύστα, η καφεΐνη της σοκολάτας θα σε τονώσει. Μην παραξενευτείς αν τη δεις πιο ευδιάθετη από κάθε άλλη φορά. Βρετανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η σοκολάτα απελευθερώνει στον γυναικείο οργανισμό τέσσερις φορές περισσότερες ενδορφίνες απ’ ό,τι το σεξ.


Πηγή : http://www.menshealth.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.