Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα γένια κάνουν καλό!

 

 Τα γένια δεν απαντώνται μόνο σε χίπστερ και άστεγους πλέον. Εκτός από το ότι θεωρούνται γενικά σέξι, συνεισφέρουν και στη γενική ευεξία του άνδρα.

 Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άνδρες με μούσια και μουστάκι απολαμβάνουν πολλά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της ομορφιάς, σύμφωνα με το NewNowNext. Δημοσιευμένη έρευνα από το πανεπιστήμιο του νότιου Κουίνσλαντ αποκαλύπτει ότι τα γένια σταματούν το 90 με 95% των υπεριωδών ακτινοβολιών, οπότε καθυστερούν τη γήρανση του δέρματος και μειώνουν τις πιθανότητες για ανάπτυξη καρκίνου.

 Αν κάποιος έχει άσθμα, προστατεύεται από τη γύρη και τη σκόνη που κολλάνε στις τρίχες του προσώπου.

 Επίσης οι τρίχες αυτές συγκρατούν την υγρασία και προστατεύουν το πρόσωπο από τον αέρα, κάνοντάς το να δείχνει νέο και φρέσκο. Από την άλλη, το ξύρισμα είναι συνήθως η αιτία βακτηριακών λοιμώξεων και τριχών που αναπτύσσονται προς τα μέσα, φαινόμενα που οδηγούν στην ακμή.

 Για τη διεξαγωγή της έρευνας, μοντέλα με μούσια μαζί με λιγότερο ελκυστικούς, φαλακρούς άνδρες έμειναν στον καυτό ήλιο της Αυστραλίας και στη συνέχεια συγκρίθηκαν οι ποσότητες ακτινοβολίας που είχαν απορροφήσει. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα μούσια μπορεί να μεταδώσουν μολύνσεις αν δε λαμβάνουν τη σωστή περιποίηση. 


Πηγή : http://gr.news.yahoo.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δροσιά… τώρα! – Αυτά είναι τα 9+1 κόλπα για «δροσερό» ύπνο χωρίς κλιματισμό!

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και – για να είμαστε ειλικρινείς- δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα.  Ειδικά μάλιστα το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να… χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.  Κλιματιστικό, θα σκεφτείτε ως την απόλυτη λύση. Χαράτσι, θα απαντήσουμε εμείς και κάπως έτσι η λύση αυτή θα ξεχαστεί σε μία στιγμή. Αλλά με τη ζέστη που επιμένει τι κάνουμε; Ανακαλύπτουμε νέες επιλογές για έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς κλιματισμό. Και ιδού οι 10 αποδείξεις…

Γυναίκες οδηγοί...

* ( Γυναίκες οδηγοί ....είναι μια μεγάλη συζήτηση που στο τέλος δεν θα βγάλουμε άκρη, έχω δει γυναίκες την ώρα που οδηγούν να ασχολούνται με ένα σωρό άλλες δραστηριότητες εκτός της οδήγησης .....τώρα όμως είδα και το κορυφαίο ....διαβάστε παρακάτω )