Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι 10 καλύτερες φετινές αμερικανικές σειρές


damages.jpg

 10.Damages : Η Glenn Close είναι τόσο σκύλα, που θα έστελνε μερικούς μεγαλοδικηγόρους να μονάσουν. Η δικαστική σειρά που δεν έφτασε και τόσο αθόρυβα στην τρίτη σεζόν της (τόσα βραβεία χάρισε στην Close), συνεχίζεται με μια επίκαιρη υπόθεση αλά Bernie Madoff και μάλλον θα σε κάνει να βλέπεις πιο καχύποπτα τους συναδέλφους σου.



 the big bag theory.jpg

09.Τhe Big Bag Theory : Ήδη στην τρίτη σεζόν και δεν το έχουμε βαρεθεί ακόμα. Όχι ότι έχει καμιά ιστορία της προκοπής για να πει, αλλά απορείς πού τα σκέφτονται όλα αυτά τα αστεία όσοι το γράφουν. Για να το καταλάβεις από την αρχή ως το τέλος πρέπει να έχεις περάσει τη μισή ζωή σου κάνοντας διδακτορικά και την υπόλοιπη μισή μαζεύοντας κόμιξ.


glee.jpg 
 
08. Glee : Η σειρά μιούζικαλ που έκανε την Αμερική να παραμιλά και να τραγουδά με μανία το soundtrack. Σκεφτείτε κάτι σαν το «High School Musical» (που είναι σίγουρο πως το σιχαίνεστε), αλλά ξανασχεδιασμένο για ένα κοινό μεγαλύτερο των 15 ετών. Σαν να έδωσε κάποιος μικρόφωνο στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών».
 
 flashforward3_510x340
 
07.Flash Forward : Το «Fringe» και το «Lost» δεν θα σου λείψει καθόλου μ’ αυτή την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Για δυόμισι λεπτά οι κάτοικοι του πλανήτη λιποθυμούν και βλέπουν το μέλλον τους, κι όταν συνέρχονται όλα γίνονται άνω-κάτω. Ας ελπίσουμε πως ότι δεν κατάφεραν οι «Heroes» θα το κάνει ο Joseph Fiennes.

cougar town.jpg

06. Cougar Town : Θα ’θελες να γίνεις αντικείμενο του σεξ στα χέρια της Courteney Cox; Αν παίζεις στα δάχτυλα τις λέξεις MILF και cougar, μην περιμένεις να κάνεις το ίδιο μ’ αυτήν τη ζόρικη χωρισμένη σαραντάρα, που ανακαλύπτει έστω και λίγο καθυστερημένα ότι η γριά η κότα έχει το ζουμί.

southland.jpg

05. Southland : H αστυνομία είναι ακριβώς έτσι όπως τη δείχνει η σειρά που την παράτησε το NBC στην πρώτη σεζόν και ευτυχώς την ανέλαβαν άλλοι. Το «Southland» παίρνει τη σκυτάλη από το «The Shield» και το «The Wire», για να μας δείξει ότι μια αστυνομική σειρά πρέπει να είναι σκληρή σαν δράμα και όχι καρτουνίστικη σαν μανιακή καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών.
 
 
 
sons of anarchy.jpg
04. Son's of Anarchy :  Πολλοί θα ήθελα να καβαλήσουν μια μηχανή και να πάρουν τους απέραντους αμερικανικούς δρόμους. Ας μην το κάνουν με τους Γιους της Αναρχίας, γιατί η ομάδα με αρχηγό τον Ron Perlman ντιλάρει όπλα και άλλα κλοπιμαία για να βγάλει τα προς τη βενζίνη. Αν σας νύσταξε το «Easy Rider» και άλλες road movies, εδώ θα παρακαλάτε για το επόμενο επεισόδιο.


human target.jpg
03. Human Target : Με τέτοιο φύλακα στο πλευρό σου, μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και την Αλ Κάιντα αν σε βάλει στο μάτι. Με σωματική διάπλαση και χιούμορ που σπάνε κόκαλα κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο κόμικ σούπερ ήρωας Christopher Chance περνάει στην οθόνη σαν μια κανονική ταινία καταιγιστικής δράσης με διάρκεια ωριαίου επεισοδίου. 
 
 archer.jpg
 
02. Archer :  Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται μια γυναίκα. Καμιά φορά και δύο. Ο Sterling Archer αυτής της κατασκοπικής παρωδίας κινουμένων σχεδίων είναι ένας πράκτορας με τετράγωνο πηγούνι, με προϊστάμενο τη μάνα του και συνάδελφο την πρώην γκόμενά του. Άντε μετά να σταυρώσει αποστολή.
 
 caprica.jpg
 
01. Caprica :  Ποιοι ήταν οι Cylons και πώς ξεκίνησε το ταξίδι του Battlestar Galactica; Η ομώνυμη σειρά δεν έδινε τις απαντήσεις, αλλά αυτό το prequel το κάνει. Επιστημονική φαντασία για λιγότερο και περισσότερο φανατικούς του είδους, με εξαιρετική παραγωγή και σκοτεινά κρυφά μηνύματα για το ανθρώπινο είδος, αν μπείτε στον κόπο να τα ανακαλύψετε.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Ηλεκτρονικά παιχνίδια τότε και τώρα

  Πηγή : http://kazani.gr