Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το trailer του IRON MAN 3 δείχνει ότι θα είναι το καλύτερο της τριλογίας!

 


 Επιτέλους, ύστερα απ’το ένα μέτριο σίκουελ, ο Iron man φαίνεται να γίνεται πάλι awesome! Το  trailer δείχνει να ξεφεύγει απ’την κλασσική συνταγή χιούμορ-δράση και πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα, σε ποιο σκοτεινά μονοπάτια.

 Αυτή τη φορά, ο Iron Man δέχεται επίθεση στο ίδιο του το σπίτι και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι στολές του καταστρέφονται, και εκείνος με ελάχιστα κομμάτια τεχνολογίας, ξεκινάει ένα ταξίδι για να βρει τους υπεύθυνους αλλά και να (ξανά)ανακαλύψει τον εαυτό του. Έχει κάτι από The Dark Knight Rises το σενάριο έτσι δεν είναι; Ο εξόριστος ήρωας, που έχει χάσει τα πάντα και θα πρέπει να αναγεννηθεί για να εκδικηθεί και να σώσει τους αγαπημένους του κλπ.. Μας αρέσουν αυτά τα σενάρια, και καιρός ήταν το Iron Man να γίνει ποιο dark.

 Η σκηνοθεσία αυτή τη φορά ανήκει στον Shane Black, σκηνοθέτη του Kiss Kiss Bang Bang και σεναριογράφο ταινιών με “σκληρούς” χαρακτήρες όπως Φονικό Όπλο και Τελευταίος Πρόσκοπος.

 Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Iron Man αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ποιο επικίνδυνο εχθρό του, τον Mandarin (υποδυόμενος απ’τον Ben kingsley!), έναν μυστικιστή που μπορεί να μεταβάλει τα τσι του για να αποκτήσει υπερδυνάμεις. Επίσης φοράει δέκα δαχτυλίδια που το καθένα του δίνει διαφορετική ενεργειακή-δύναμη. Το ένα πχ. δημιουργεί παραισθήσεις, το άλλο μπορεί να σε παγιδέψει σε πάγο α λα Subzero κλπ!

 

Νομίζω είμαστε σε καλά χέρια.. Απολαύστε το  trailer :

 

 

Πηγή :  http://www.tocinemadaki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.