Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Λιστα του Sexman

  Για να κατακτήσεις τον τίτλο της μηχανής του σεξ, πρέπει πρώτα να φέρεις εις πέρας πέντε αποστολές. συμβουλέψου το παρακάτω σκονάκι και δεν πρόκειται να δυσκολευτείς. 
 
 
 
Κατέβα στη σωστή στάση
Οταν το παλμαρέ σου περιέχει σελίδες από το Κάμα Σούτρα, τότε μπαίνεις στο κλαμπ των πρωταθλητών. Η Susan Crain Bagos, συγγραφέας του βιβλίου The Orgasm Bible, εξηγεί γιατί αυτό είναι σημαντικό.  «Το να ανακαλύπτεις μαζί της νέες στάσεις δείχνει ότι νιώθετε αρκετά ασφαλείς ο ένας με τον άλλο για πειραματισμούς». Μαζί με την οικειότητα αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και οι ορμές σας.
Οδηγίες: Βρες παραλλαγές σε αγαπημένες στάσεις. Αν σας αρέσουν οι off road διαδρομές, μείνε όρθιος πίσω της ενώ εκείνη στηρίζεται στο κρεβάτι. Αν είναι της ιεραποστολής, κάνε την κίνηση που θα σε βάλει στον σωστό δρόμο: φέρε τον κορμό σου στο ύψος του κεφαλιού της. Μετακινώντας ελάχιστα το σώμα σου, οι στάσεις αλλάζουν και σύντομα θα ανακαλύψεις αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. 
Καθιέρωσε τη «μέρα της συνουσίας»
Αν τη ρωτήσεις, θα σου πει ότι λατρεύει τα απρόσμενα. Αν όμως τη βάλεις να περιμένει  συγκεκριμένη μέρα για σεξ, η προσμονή θα φτάσει την ηδονή της στα κόκκινα. Το λέει και η σεξοθεραπεύτρια Michele Weiner-Davis. «Μπορεί οι περισσότεροι να διαφωνούν με τον προγραμματισμό του σεξ, αλλά όταν μετράς το χρόνο μέχρι τη στιγμή που 'χεις σχεδιάσει να γίνει, η επιθυμία κλιμακώνεται εντυπωσιακά».  
Οδηγίες: Σημείωσε στο ημερολόγιό σου τη μέρα του μήνα, που θα την αφιερώνεις ολοκληρωτικά στο σεξ. Προγραμμάτισε τα πάντα. Μπείτε μαζί στο ντους, παίξτε παιχνίδια με έπαθλο την πραγματοποίηση μιας κρυφής φαντασίωσης του νικητή. Βρες κάθε φορά κάτι άλλο. Ολα επιτρέπονται τη μέρα του σεξ.
Δώσε ραντεβού στο σεξ 
Οι υποχρεώσεις σε κάνουν να βάζεις στην άκρη την επιθυμία για σεξ. Σου το επισημαίνει και η Debby Herbenick, Ph.D., του αμερικανικού Mens Health, που ειδικεύεται σε θέματα σεξ. «Οταν περιμένεις μία σημαντική στιγμή, όπως την αγορά σπιτιού ή ακόμα και τις διακοπές σου, το άγχος μπορεί να σε κάνει να παραμελήσεις τη σεξουαλική ζωή σου».  
Οδηγίες: Πες της ότι περιμένεις σαν τρελός τη στιγμή που θα δει το σπίτι. Περίγραψέ της όσα σκοπεύεις να της δείξεις μόλις περάσετε την πόρτα του. Αν πάλι διανύετε διάστημα πριν από διακοπές, βάλ' την από νωρίς στο κλίμα με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα ξέρει για τι να ανυπομονεί περισσότερο: για το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα ή για το ντους που θα κάνει μετά στο ξενοδοχείο;
Πάρε τα πάνω σου στο διάλειμμα 
Το σεξ γίνεται βαρετό όταν το βλέπεις σαν μια σειρά από μηχανικές κινήσεις. Περνάς γρήγορα το πρώτο στάδιο για να χτυπήσεις το σκορ στο δεύτερο.  Η Weiner-Davis σε συμβουλεύει να βρεις τρόπο να κλιμακώνεις την ένταση. 
Οδηγίες: Συμφώνησε μαζί της να μην το κάνετε καθόλου για μία εβδομάδα. Στο καθόλου συμπεριλαμβάνεται το στοματικό, το παιχνίδι με χέρια και ό,τι άλλο περιφερειακό δεν θεωρείς εσύ σεξ! Από τη στιγμή που θα το πείτε, δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο. Οι μέρες θα περάσουν μαρτυρικά, αλλά η συνάντηση την έβδομη μέρα θα σας το ανταποδώσει. Για μεγαλύτερη απόλαυση, τράβα και τα προκαταρκτικά στην παράταση.
Κέρασέ την ένα σφήνακι στο πάρτι  
Το να ξεκλέψεις 20 λεπτά προσωπικής διασκέδασης, ενώ βρίσκεστε στο πάρτι ενός φίλου, μπορεί να δώσει ώθηση ακόμα και στην πιο επίπεδη σεξουαλική ζωή. Αυτό υποστηρίζει η Gloria Brame, Ph.D., συγγραφέας του Different Loving. Η ώθηση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από τα είκοσι λεπτά, αφού πάντα θα ξέρετε τι κάνατε σ' εκείνο το πάρτι.
Οδηγίες: Την επόμενη φορά που θα είστε καλεσμένοι σε πάρτι τράβηξέ την παράμερα. Βρες ένα ήσυχο σημείο, ίσως και το αυτοκίνητό σου, αν είναι παρκαρισμένο κάπου κοντά και σκοτεινά. Ξεκίνα πρώτος τρώγοντας το γλυκό σου πριν προλάβει να στεγνώσει το σιρόπι.

Πηγή :  http://www.menshealth.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Ηλεκτρονικά παιχνίδια τότε και τώρα

  Πηγή : http://kazani.gr