Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ζημιές στην Παραμυθιά


Μεγάλες ζημιές προκάλεσε στη Παραμυθιά η σημερινή έντονη βροχόπτωση. Τα σημαντικότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στη θέση Γαλατά, στις εκκλησίες της Παναγίας στο Αεροδρόμιο και στο Ξηρόλοφο, στο Προδρόμι και στην Κυρά Παναγιά. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός αλλά οι ζημιές σε οικίες και καλλιέργειες είναι μεγάλες.
Στο Γαλατά, τόνοι λάσπης και δέντρων που έπεσαν από τον εφαπτόμενο λόφο, έκλεισαν τον δρόμο και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί αν ήταν η περίοδο της εμποροπανήγυρης του Λαμπόβου ή αν περνούσε εκείνη την στιγμή κάποιο αυτοκίνητο.
Στην Εκκλησία της Παναγίας στο Αεροδρόμιο η οποία είχε και την τιμητική της λόγω της σημερινής εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, δέντρο έπεσε σε 2 σταθμευμένα αυτοκίνητα στα οποία προκάλεσε και αρκετές ζημιές. 
Στην δεύτερη εκκλησία (Παναγία Γκιουρμιζα) όπου και ήταν προγραμματισμένο για σήμερα το ημερήσιο πανηγύρι στο Ξηρόλοφο, ένα αυτοκίνητο με τέσσερεις επιβάτες ακινητοποιήθηκε από πτώση τοίχου λόγω χειμάρρου που προκληθηκε απο υπερχειλιση του Κοκκυτού ποταμού και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον προϊστάμενο του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς κ. Ευάγγελου Μπέλλου, η υπηρεσία του χρειάστηκε να επέμβει σε 10 διαφορετικές περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα:
 - 5 αντλήσεις υδάτων από οικίες
 - 2 κοπές δέντρων
 - 2 πλύσεις οδοστρώματος
 - 1 απεγκλωβισμός 4 ατόμων από αυτοκίνητο


Πηγή :http://www.paramythia-online.gr/paramythia/paramythianews/1302-2012-04-20-14-24-43.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.