Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυναίκες Ξανθιές vs μελαχρινές






 
 
Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άντρες που απάντησαν σε ερωτηματολόγιο με σκοπό να βρεθούν τα στοιχεία εκείνα που τους έλκυουν στο αντίθετο φύλο.
 Σύμφωνα με το Badoo λοιπόν, το 33,1% των συμμετεχόντων βρίσκει τις καστανές ιδιαίτερα ελκυστικές ενώ το 28,6% δηλώνουν φαν των μελαχρινών και μόλις το 29,5% δηλώνουν φαν των ξανθών καλλονών! Στο πυρ το εξώτερο βρίσκονται οι κοκκινομάλλες με ποσοστό προτίμησης που φτάνει μόλις το 8,8%.

 Καλά είναι τα νέα και για τα πιο αφράτα κορίτσια αφού η πλειοψηφία των αντρών -περί το 38,8%- αναζητά την τέλεια γυναίκα με καμπύλες μεγέθους medium προς large (12-14 σε βρετανικά μεγέθη ρούχων) ενώ μόνο το 10% ψάχνει κορίτσια λεπτεπίλεπτα μεγέθους extra small (6-8)

 Βέβαια, τα πολλά πολλά κιλά δεν εξιτάρουν τα αρσενικά αφού μόλις το 4,2% εκφράζει προτίμηση για κορίτσια παχουλά με περίσσιες καμπύλες.

 Όταν φτάνουμε στο χρώμα ματιών, το 40,2% προτιμά τις γαλανομάτες, το 29,2% τις καστανομάτες, το 17,5 % τις πρασινομάτες και το 13,1% των ανδρών αγαπά τα κορίτσια σκουρόχρωμα φουντουκί ματάκια.

  

 Αν και οι έρευνες έχουν δείξει πως οι ξανθιές κερδίζουν περισσότερα πράγματα στην ζωή τους, έχει αποδειχτεί από την άλλη πως οι μελαχρινές παντρεύονται πιο εύκολα από τις ξανθιές!
  Συνήθως οι επιλογές στο χρώμα των μαλλιών κρατάνε για μια ζωή: Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones, Antzelina Tzolie, Sarah Jessika Parker, Pamela Anderson, Paris Hilton. Και οι μαυρομάλλες και οι ξανθιές δεν αλλάζουν εύκολα χρώμα στα μαλλιά τους και το υποστηρίζουν με πάθος κάθε φορά!
  Aν παρατηρήσεις συνήθως κάνουν κλίκες και οι ξανθιές και οι μελαχρινές όπου και αν βρίσκεσαι!
  Όποιο κι αν είναι το χρώμα σας, αντιπροσωπεύει εσάς και σίγουρα καταφέρνετε να τραβάτε κάθε βλέμμα επάνω σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Ηλεκτρονικά παιχνίδια τότε και τώρα

  Πηγή : http://kazani.gr