Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ψαρότοποι


  
 Για όσους είναι απαιτητικοί σε μεγάλα ψαριά και ειδικά στους σαργούς το σημείο που θα αναφέρω είναι ακριβός αυτό που ψάχνουν για την επόμενη εξόρμηση τους.
  Για να το βρείτε θα κάνετε αριστερά από το λιμάνι (έχει ταμπέλα για ΣΚΙΝΟ) θα περάσετε την παραλία με τις ομπρέλες και στην διχάλα θα κάνετε δεξιά πάντα παραλιακά ,στο 1 χιλ. περίπου θα βρείτε μια παράλια με πέτρες και κροκάλες που τελειώνει σε τοίχο ενός σπιτιού. 
  Το χαρακτηριστικό σημάδι είναι τα τσιμεντένια σκαλοπάτια που αρχίζουν από το δρόμο και καταλήγουν στην παραλία.
 Το μέρος αυτό είναι ενας σαργοτοπος του κορινθιακού κόλπου . 
 Κάνει μεγάλους σαργούς αλλά o τοπος είναι πολύ δύσκολος στο ψάρεμα του από πολλές απόψεις : 
1)Την νύχτα δεν είναι εύκολο να ΄΄ακροβατείς ΄΄ ανάμεσα από Βραχιά και κροκάλες. 
2)Έχει παρά πολλά σκαλώματα με αποτέλεσμα σε κάθε αλλαγή των δολωμάτων να ξαναδέσουμε , στην καλύτερη καινούριο παράμαλλο και στην χειρότερη ολόκληρη την αρματωσιά., και τρίτο και χειρότερο , στα πέντε ΄΄κατεβάσματα΄΄ από σαργούς τέρατα , αν καταφέρουμε και βγάλουμε έξω τον ένα θεωρείτε επιτυχία. 
  Το μέρος όπως είπαμε είναι δύσκολο στο ψάρεμα του αλλά αξίζει τον κόπο να ξενυχτήσετε έστω και μια φορά γιατί στην χειρότερη θα φύγετε με έναν ή δυο σαργούς του κιλού και πάνω….!
 Πως θα φτάσετε….

 Ξεκινώντας από Αθηνά θα πάτε από εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου θα περάσετε
την Ελευσίνα και στην ταμπέλα για Μέγαρα θα κάνετε δεξιά , για την συνέχεια έχει
ταμπέλες για Αλεποχώρι.
 Απέχει 63 χιλιόμετρα από την Αθηνά και θα κάνετε μια ώρα περίπου για να φτάσετε.

 Πηγή http://www.pame.gr/hobby/psarema/psarotopoi-kalami.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δροσιά… τώρα! – Αυτά είναι τα 9+1 κόλπα για «δροσερό» ύπνο χωρίς κλιματισμό!

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και – για να είμαστε ειλικρινείς- δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα.  Ειδικά μάλιστα το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να… χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.  Κλιματιστικό, θα σκεφτείτε ως την απόλυτη λύση. Χαράτσι, θα απαντήσουμε εμείς και κάπως έτσι η λύση αυτή θα ξεχαστεί σε μία στιγμή. Αλλά με τη ζέστη που επιμένει τι κάνουμε; Ανακαλύπτουμε νέες επιλογές για έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς κλιματισμό. Και ιδού οι 10 αποδείξεις…

Γυναίκες οδηγοί...

* ( Γυναίκες οδηγοί ....είναι μια μεγάλη συζήτηση που στο τέλος δεν θα βγάλουμε άκρη, έχω δει γυναίκες την ώρα που οδηγούν να ασχολούνται με ένα σωρό άλλες δραστηριότητες εκτός της οδήγησης .....τώρα όμως είδα και το κορυφαίο ....διαβάστε παρακάτω )