Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όταν οι bodybuilders.... «ξεφουσκώνουν»!




 Η αποκαρδιωτική εικόνα 5 διάσημων body builders που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το άθλημα αλλά και τον μυϊκό όγκο τους! Πως ήταν τότε και πώς είναι σήμερα;

 Τα στεροειδή στο bodybuilding αποτελούν μία πραγματικότητα προσφέροντας μυϊκή μάζα και δύναμη.Ουδείς αμφιβάλλει περί τούτου. Επίσης συντελούν στην τόνωση της ενέργειας του αθλητή γεγονός που διευκολύνει τις εντατικές προπονήσεις στο γυμναστήριο.
 Συγκεκριμένη κατηγορία στεροειδών προκαλεί αύξηση στο μέγεθος των κυττάρων με αποτέλεσμα μεγαλύτερο φούσκωμα.Αυξητικές ορμόνες, στεροϊδή και συμπληρώματα bodybuilding χρησιμοποιούνται κατά κόρον από υποψήφιους Mr. Olympia.

 Τα σμιλεμένα κορμιά σε αρκετές περιπτώσεις δίνουν την θέση τους σε τερατουργήματα. Τι συμβαίνει όμως όταν οι bodybuilders δίχως την υποστήριξη συμπληρωμάτων παύουν να αθλούνται με τον ίδιο σθένος σε καθημερινή βάση;Καταφέρνουν να διατηρούν το αξιοζήλευτο κορμί τους στο ίδιο επίπεδο ή θυμίζουν κοινούς θνητούς;

 Οι παρακάτω φωτογραφίες προκαλούν σοκ, καθώς η τωρινή εικόνα των αθλητών σε τίποτα δεν θυμίζει τις ημέρες δόξας και δέους που προκαλούσαν με τις επιδόσεις τους σε σχετικούς διαγωνισμούς.

1.Μουσταφά Μοχάμαντ


 Ο Μουσταφά Μοχάμαντ δεν κατάφερε να φτάσει στα επίπεδα τον Τζέι Κάτερ και Ρόνι Κόλεμαν, ωστόσο άφησε το δικό του στίγμα στο body building. Αντιμετώπισε προβλήματα υγείας αποφασίζοντας να εγκαταλείψει το body building. Μέσα σε τρία χρόνια το βουνό από μύες απέδρασε από το σώμα του.

2. Φλεξ Γουίλερ



 Δύσκολο να πιστέψεις ο κύριος με το μουστάκι και την κοιλίτσα εκ δεξιών είναι ο ίδιος άνθρωπος.Ο Φλεξ Γουίλερ στα 37 του προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού προκειμένου να σώσει την ζωή του. Υποβλήθηκε σε 9 χειρουργικές επεμβάσεις σε 11 εβδομάδες!

3. Βίκτορ Μαρτίνεζ


 Θα μπορούσε η δεύτερη φωτογραφία να αποτελεί προϊόν photoshop αλλά δεν είναι. Που κατέληξε άραγε αυτός ο μυϊκός όγκος;


4. Μπομπ Πάρις


 Η νέα εκδοχή του Μπομπ Πάρις δεν θυμίζει σε τίποτα τον καταξιωμένο αθλητή του body building. Διατηρεί ωστόσο αναλλοίωτη την φυσιογνωμία του.

5. Τομ Πρινς


 Τεράστιες διαφοροποιήσεις στο σώμα του Τομ Πρινς. Από την αφρόκρεμα του body building πλέον παραπέμπει σε μουσικό death metal μπάντας.

Πηγή : http://www.gazzetta.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δροσιά… τώρα! – Αυτά είναι τα 9+1 κόλπα για «δροσερό» ύπνο χωρίς κλιματισμό!

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και – για να είμαστε ειλικρινείς- δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα.  Ειδικά μάλιστα το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να… χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.  Κλιματιστικό, θα σκεφτείτε ως την απόλυτη λύση. Χαράτσι, θα απαντήσουμε εμείς και κάπως έτσι η λύση αυτή θα ξεχαστεί σε μία στιγμή. Αλλά με τη ζέστη που επιμένει τι κάνουμε; Ανακαλύπτουμε νέες επιλογές για έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς κλιματισμό. Και ιδού οι 10 αποδείξεις…

Γυναίκες οδηγοί...

* ( Γυναίκες οδηγοί ....είναι μια μεγάλη συζήτηση που στο τέλος δεν θα βγάλουμε άκρη, έχω δει γυναίκες την ώρα που οδηγούν να ασχολούνται με ένα σωρό άλλες δραστηριότητες εκτός της οδήγησης .....τώρα όμως είδα και το κορυφαίο ....διαβάστε παρακάτω )