Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ… ΠΡΩΚΤΙΚΟ

ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ… ΠΡΩΚΤΙΚΟ



  Για τον άντρα, το πρωκτικό sex σημαίνει ολοκληρωτική κατάκτηση του γυναικείου κορμιού. Για τη γυναίκα, ολοκληρωτικό δόσιμο. Στην Ελλάδα το ξέρουμε ως “οθωμανικό” ενώ στο εξωτερικό είναι γνωστό ως “ελληνικό”. Όλοι μιλάνε γι’ αυτό, όμως λίγοι το κάνουν και ακόμη λιγότεροι το απολαμβάνουν. Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, πριν πάρετε την απόφαση:

  • Γιατί μερικά ζευγάρια το προτιμούν;
  Ο πρωκτός είναι μια ερωτογενής περιοχή με μεγάλη ευαισθησία και παρότι δεν είναι φτιαγμένος για να δέχεται ένα πέος σε στύση, ο άντρας έχει την ίδια ερωτική αίσθηση όπως και στην κολπική επαφή. Σε γυναίκες που ο κόλπος τους είναι πολύ χαλαρός, η στενότητα του σφιγκτήρα του πρωκτού δίνει στις ίδιες και στο σύντροφό τους άλλες διαστάσεις στην ερωτική ικανοποίηση.

  • Γιατί επιμένουν τόσο οι άντρες σ’ αυτό;
  Η απάντηση κρύβεται στη διάμετρο του πρωκτού: ο πρωκτός είναι πολύ πιο στενός από τον κόλπο, προσφέροντας κατά τη διείσδυση πολύ πιο έντονο ερεθισμό.


  • Το απολαμβάνουν και οι γυναίκες;
  Ο πρωκτός, τόσο στη γυναίκα, όσο και στον άντρα, είναι μια περιοχή του σώματος που ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα δημιουργώντας μια αίσθηση ηδονής. Κατ’ αυτή την έννοια, φυσικά και πολλές γυναίκες μπορεί να απολαμβάνουν το πρωκτικό sex, όπως και οι gay άντρες. Παρ’ όλα αυτά, αρκετές γυναίκες ίσως απλά ικανοποιούν την επιθυμία του συντρόφου τους.

  • Προκαλεί πόνο στη γυναίκα;
  Οι πρώτες πρωκτικές επαφές δεν είναι καθόλου ευχάριστες για μια γυναίκα, δεδομένου ότι συνήθως συνοδεύονται από έντονο πόνο. Στη συνέχεια, το αίσθημα του πόνου μειώνεται και προοδευτικά εξαφανίζεται. Ο πρωκτός είναι ένας σωλήνας τεσσάρων εκατοστών περικυκλωμένος από δυο δακτυλίους μυών. Ο ένας δακτύλιος, ο λεγόμενος εξωτερικός σφιγκτήρας βρίσκεται υπό τον έλεγχό της. Ο άλλος, ο εσωτερικός, τεντώνεται αυτόματα, όταν κάτι πιεστεί να μπει στον πρωκτό. Εφόσον ο εξωτερικός σφιγκτήρας χαλαρώσει, το πρωκτικό sex γίνεται ευκολότερο και πιο ευχάριστο.

  • Μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό με αυτό;
  Μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι φτάνουν σε οργασμό με την πρωκτική επαφή, κάτι που προϋποθέτει μακροχρόνια εμπειρία τέτοιων επαφών και μεταφορά αντανακλαστικών από τον κόλπο στον πρωκτικό δακτύλιο. Άλλες πάλι ολοκληρώνουν στη συνέχεια ή ταυτόχρονα, με ερωτικά παιχνίδια στα οποία περιλαμβάνεται και η κλειτορίδα.

Πηγή :http://www.sexipedia.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

Δροσιά… τώρα! – Αυτά είναι τα 9+1 κόλπα για «δροσερό» ύπνο χωρίς κλιματισμό!

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και – για να είμαστε ειλικρινείς- δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα.  Ειδικά μάλιστα το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να… χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.  Κλιματιστικό, θα σκεφτείτε ως την απόλυτη λύση. Χαράτσι, θα απαντήσουμε εμείς και κάπως έτσι η λύση αυτή θα ξεχαστεί σε μία στιγμή. Αλλά με τη ζέστη που επιμένει τι κάνουμε; Ανακαλύπτουμε νέες επιλογές για έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς κλιματισμό. Και ιδού οι 10 αποδείξεις…