Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυναίκες οδηγοί...


* ( Γυναίκες οδηγοί ....είναι μια μεγάλη συζήτηση που στο τέλος δεν θα βγάλουμε άκρη, έχω δει γυναίκες την ώρα που οδηγούν να ασχολούνται με ένα σωρό άλλες δραστηριότητες εκτός της οδήγησης .....τώρα όμως είδα και το κορυφαίο ....διαβάστε παρακάτω )



 Γυναίκα στην Κίνα αποφάσισε να κάνει 2 δουλειές ταυτόχρονα, και ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατό της θήλασε και τον 18 μηνών γιο της!
Την ώρα που βρισκόταν επάνω στο μοτοποδήλατο, εν δράσει, την εντόπισε η αστυνομία.

 Μάλιστα οι μάρτυρες που έβγαλαν και τη φωτογραφία είπαν πως κρατούσε με το ένα χέρι το τιμόνι και με το άλλο ισορροπούσε το παιδί!

 Αστυνομικοί την σταμάτησαν για να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το επικίνδυνο εγχείρημα!




* Σχόλιο Blogger

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δροσιά… τώρα! – Αυτά είναι τα 9+1 κόλπα για «δροσερό» ύπνο χωρίς κλιματισμό!

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και – για να είμαστε ειλικρινείς- δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα.  Ειδικά μάλιστα το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να… χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.  Κλιματιστικό, θα σκεφτείτε ως την απόλυτη λύση. Χαράτσι, θα απαντήσουμε εμείς και κάπως έτσι η λύση αυτή θα ξεχαστεί σε μία στιγμή. Αλλά με τη ζέστη που επιμένει τι κάνουμε; Ανακαλύπτουμε νέες επιλογές για έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς κλιματισμό. Και ιδού οι 10 αποδείξεις…

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......