Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πέντε λόγοι για τους οποίους το πορνό βοηθάει τη σχέση σας

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Cosmopolitan καταρρίπτει όλα τα ταμπού που υπάρχουν σε ένα ζευγάρι, σχετικά με την παρακολούθηση πορνό.

Πέντε λόγοι για τους οποίους το πορνό βοηθάει τη σχέση σας

 Πολλοί θεωρούν ότι το πορνό δεν κάνει καλό σε μία σχέση, γιατί οι δύο σύντροφοι μπορεί να χάσουν την αυτοπεποίθησή τους, βλέποντας τα κατορθώματα των πρωταγωνιστών της ταινίας.
 Όπως δημοσιεύει η HuffingtonPost, στο άρθρο με τίτλο: «Το πορνό βλάπτει τις σχέσεις;», υπάρχουν τρόποι με τους οποίους ένα ζευγάρι μπορεί να ωφεληθεί, παρακολουθώντας ερωτικές ταινίες.

 Δείτε παρακάτω πέντε λόγους, για τους οποίους το πορνό μπορεί να κάνει καλό στη σχέση σας.

1) Αποτελεί κοινή εμπειρία που δένει το ζευγάρι.Μπορεί ακόμη και να λειτουργήσει σαν χόμπι σε τακτική βάση, όπως η παρακολούθηση ταινίας.

2) Μπορείς να μάθεις τις φαντασιώσεις του συντρόφου σου καλύτερα. Πολλά ζευγάρια ντρέπονται να εκφράσουν τους πόθους τους. Το πορνό προσφέρει στα ζευγάρια την ευκαιρία να αποκαλύψουν ο ένας στον άλλον τους πιο κρυφούς τους πόθους και επιθυμίες.

3) Βοηθάει στα προκαταρκτικά. Τα ζευγάρια μπορούν να πάρουν «μπρός» πιο εύκολα, βλέποντας ερεθιστικές εικόνες.

4) Η θέα ενός άλλου ζευγαριού μπορεί δώσει ιδέες. Καινούριες στάσεις και τρικ είναι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Πειραματιστείτε.

5) Πιθανώς να μειώσει την επιθυμία για... κέρατο. Η παρακολούθηση πορνό στο σπίτι απελευθερώνει τα ζευγάρια, καθώς όλες τους οι σεξουαλικές ανάγκες και φαντασιώσεις πραγματοποιούνται. Το ζευγάρι απενοχοποιείται και χάνει την όποια κρυφή σκέψη για απιστία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δροσιά… τώρα! – Αυτά είναι τα 9+1 κόλπα για «δροσερό» ύπνο χωρίς κλιματισμό!

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και – για να είμαστε ειλικρινείς- δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα.  Ειδικά μάλιστα το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να… χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.  Κλιματιστικό, θα σκεφτείτε ως την απόλυτη λύση. Χαράτσι, θα απαντήσουμε εμείς και κάπως έτσι η λύση αυτή θα ξεχαστεί σε μία στιγμή. Αλλά με τη ζέστη που επιμένει τι κάνουμε; Ανακαλύπτουμε νέες επιλογές για έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς κλιματισμό. Και ιδού οι 10 αποδείξεις…

Γυναίκες οδηγοί...

* ( Γυναίκες οδηγοί ....είναι μια μεγάλη συζήτηση που στο τέλος δεν θα βγάλουμε άκρη, έχω δει γυναίκες την ώρα που οδηγούν να ασχολούνται με ένα σωρό άλλες δραστηριότητες εκτός της οδήγησης .....τώρα όμως είδα και το κορυφαίο ....διαβάστε παρακάτω )