Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και αν σου κάτσει ?

  Μπορεί να θεωρείς πιο εύκολο να πιάσεις το Τζόκερ παρά να κάνεις σχέση με μία μεγαλύτερή σου (κυρίως όταν είσαι πιτσιρικάς), αλλά δεν παύει να είναι ένα ενδεχόμενο, που καλό είναι να παίξεις με κάποιους κανόνες - αν θες να το απολαύσεις. 
 
 
 
 
  •  Να θυμάσαι ότι μια μεγαλύτερη γυναίκα σε διαλέγει, δεν τη διαλέγεις. Εκείνη ξέρει πολύ περισσότερο από σένα τι θέλει και δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αν σου κάτσει, λοιπόν, θα είναι επειδή αποφάσισε ότι της κάνεις.
  •  Μην προσπαθήσεις να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι, θα το καταλάβει και θα φανείς γελοίος. Αν έψαχνε γνώση κι εμπειρία, δεν θα έπινε μαζί σου αυτήν τη στιγμή μαρτίνι.
  •  Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν την πειράζει, συνήθως, να ακούγεται ως η γριά σοφή κουκουβάγια της παρέας, αφού ξέρει ότι είναι, αρκεί εσύ να ανταποκρίνεσαι ώριμα. Μην πιάνεσαι από τις κουβέντες της για να κάνεις πλάκα για την ηλικία της.
  •  Επειδή είναι μεγαλύτερη δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο γυναίκα. Τάισε την αυταρέσκειά της, όπως θα έκανες με μία συνομήλική σου, και δεν θα χάσεις. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι την τρώει διαρκώς η ανασφάλεια ότι τη συγκρίνεις με τις μικρούλες.
  •  Mην ξεχνάς ότι εκείνη μπορεί να έχει σπάσει τα μούτρα της σε αποτυχημένες σχέσεις ή σε κάποιο αποτυχημένο γάμο στο παρελθόν. Μπορεί να νομίσεις ότι κερδίζεις τις εντυπώσεις κάνοντας διαρκώς χιούμορ, στην πραγματικότητα όμως ίσως και να της θυμίζεις κάποιον πρώην που δεν ήξερε πότε να σταματήσει. Μάθε ό,τι μπορείς για τις προηγούμενες εμπειρίες της με άλλους άντρες πριν την προσβάλεις άθελά σου. Αν δεν θέλει να σου πει, μην την πιέσεις. Στρίψε το τιμόνι σε πιο ευχάριστες συζητήσεις.
  •  Μην τρώγεσαι με την έλλειψη εμπειρίας που έχεις. Για να βγαίνει μαζί σου σημαίνει ότι κάτι έχει δει σε σένα. Ξέρει ότι είσαι νεότερός της. Αν η διαφορά ηλικίας δεν ενοχλεί εκείνη, δεν πρέπει να ενοχλεί και σένα. Συμβάδισε με την ηλικία σου και άφησέ την αν θελήσει να φερθεί λίγο ανώριμα. Τα πρώτα ραντεβού είναι διερευνητικά για όλα τα ζευγάρια και ίσως να χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει κατάλληλο επίπεδο ωριμότητας.
  •  Να θυμάσαι ότι μπορεί να μπεις σε έναν καινούργιο κύκλο ανθρώπων μαζί της. Φρόντισε να είσαι κύριος. Οι φίλοι της ίσως αποδεχθούν τη σχέση σας, ίσως όχι. Δείξε κάποια ωριμότητα, που ταιριάζει σε μια σχέση σαν τη δική σας. Αυτό που θέλουν να δουν οι φίλοι της είναι κάποια συμβατότητα μεταξύ σας κι ένα μίνιμουμ αληθινού ενδιαφέροντος. Την ξέρουν και καταλαβαίνουν καλύτερα από σένα το παρελθόν της. Μη φοβηθείς λοιπόν να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν λίγο πιο αργά απ' ό,τι θα έκανες με κάποια της ηλικίας σου.
 
Πηγή :  http://www.menshealth.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.