Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ψωμί του τοστ με… χαμόγελο.

 Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Xu Yan Xiang πιστεύει πως… η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για το λόγο αυτό βάζει λίγο περισσότερο χαμόγελο στη ζωή μας. Το τοστ αποτελεί σίγουρα αγαπημένη πρωινή συνήθεια για πολλούς από εμάς, σε διάφορες παραλλαγές. Τι θα λέγατε, όμως, για ένα «χαμογελαστό» ψωμί στο πιάτο σας; Αν η απάντηση είναι «ναι» τότε είστε σε καλό δρόμο γιατί η «Smile Cooking Toaster» -ή αλλιώς «η φρυγανιέρα που χαμογελάει»- ψήνει ψωμί του τοστ με διάφορα χαμόγελα στην επιφάνειά του.

 

 Ναι, καλά διαβάσατε. Η διαδικασία είναι απλούστατη: Βάζετε το ψωμί στη φρυγανιέρα και στη συνέχεια επιλέγετε το χαμόγελο που θέλετε να εμφανιστεί. Πατάτε το διακόπτη και ιδού! Φρυγανιστό ψωμάκι όλο γέλιο και χαρά… Το μυστικό βρίσκεται στο ψήσιμο με νανο-μεμβράνες, ενώ ο διάφανος σχεδιασμός επιτρέπει να βλέπετε κάθε στιγμή τις δημιουργίες σας.

 

Πηγή http://perierga.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.