Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠ.ΟΠ - ΥΕΘΑ


  Στη κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων σχετικά με την πρόθεση για εφεδρεία 18.000 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στην ανακοίνωσή του ΥΕΘΑ αναφέρει:
"Σχετικά με δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας, που αβάσιμα υιοθετήθηκε από τους Υπευθύνους του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, περί δήθεν σεναρίου εφεδρείας 18.000 ΕΠ.ΟΠ., διευκρινίζεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και διαψεύδεται κατηγορηματικά.
Επισημαίνεται ότι σήμερα, οι μη μονιμοποιηθέντες ΕΠ.ΟΠ. ανέρχονται περίπου σε 11.000 και όχι σε 18.000 που αναφέρει το δημοσίευμα. Οι ΕΠ.ΟΠ. κρίνονται σύμφωνα με τη νομοθεσία, με βάση τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τους.
Οι λόγοι απόλυσης των ΕΠ.ΟΠ. προβλέπονται με σαφήνεια στο σχετικό νόμο και συνδέονται με την αξιολόγησή τους, σύμφωνα με τη θεσμοθετημένη διαδικασία. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν δεσμεύεται να διατηρήσει ή μονιμοποιήσει στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων τους ΕΠ.ΟΠ. που δεν πληρούν τα προβλεπόμενα εκ του νόμου κριτήρια."

 Πηγή  http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κama Sutra.... του χθες και του σήμερα !

  Πολλά άλλαξαν με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας.......

ΧΟ...χο...χο....

Τα Χριστούγεννα των ονείρων μας... χο...χο...χο...   Πηγή  http://kazani.gr

Υπάλληλοι αεροπορικής έδεσαν στη βαλίτσα gay ζευγαριού τον δονητή τους...

Μήνυση στην Continental Airlines κατέθεσε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Βιρτζίνια το οποίο καταγγέλλει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τον δονητή τους από τη βαλίτσα, το έβαλαν σε μια σακούλα και το έδεσαν πάνω στη βαλίτσα τους, αφήνοντάς το σε κοινή θέα.